Noul iPad scrie dupa dictare VIDEO

noul-ipad-dictation

Revista britanica T3 a reusit sa testeze functia Dictation de pe noua tableta Apple Dictation poate fi folosita pentru a scrie un e-mail, un text sau pentru a naviga pe Internet. Multi dintre noi o sa ne facem Update la statusul de pe Facebook cu Dictation de pe noul iPad.

Etichetat cu:

Review Noul iPad VIDEO

noul-ipad-dictation

Primul Review cu Noul iPad HD. Aici aveti un Video prezentat oficial de la Apple .

Etichetat cu:

Canon 5D Mark III VIDEO

Canon 5D Mark III

Cautam o camera si am dat peste asta care chiar acuma o aparut. Mai jos puteti vedea ce poate sa faca noua camera de la Canon 5D Mark III 22,3 megapixeli + automatic HDR sistem autofocus in 61 de puncte Full HD 1080p procesor de imagine DIGIC 5+ procesare interna RAW doua forme de compresie a inregistrarilor video suport de viteza inalta a cardurilor de memorie, de tip UDMA 7 Canon 5D Mark III costa 3.499 $ VIDEO Canon 5D Mark III Blog de blogosfera RO

Etichetat cu:

Camera Ball – mingea care face fotografii 360°

photo ball

Am vazut multe camere dar asta e mai unicata si nu e de la Apple sau Samsung. Un tanar din Germania a inventat o camera de forma unui balon, care realizeaza singura fotografii cu un unghi panoramic de 360 de grade. Deocamdata, aparatul este destul de voluminos, dar inventatorul are de gand sa-i reduca dimensiunile pina la cotele unei mingi de tenis. Calitatea fotografiilor va ramane insa aceeasi. VIDEO cu Camera Ball Nu stiu cat va costa camera ball dar in total sunt 36 de camere integrate. Cat ai da pe jucaria asta ?

Etichetat cu:

Promovare blog folosind retele de socializare VIDEO

Cum imi promovez blog-ul prin retele de socializare? Sfaturi si secrete despre Promovare Blog folosind retele de socializare. Darren Rowse detinatorul ProBlogger.net, unul dintre site-urile cele mai interesante pentru un blogger, a realizat un tutorial Video privind modul in care isi promoveaza blog-ul folosind retelele de socializare. Consider ca este interesant si ca merita sa pierdeti sapte minute din viata urmarindu-l! Retelele de socializare sunt foarte bune pentru promovare site/blog. VIDEO Promovare BLOG prin retele de socializare Ce parere ai despre acest Video ?

Etichetat cu:

Adobe Creative Suite 5 CS5 VIDEO

Adobe a lansat Adobe Creative Suite 5 CS5. Editare Imagini cu Adobe CS5. Mult asteptata versiunea de la Adobe CS5, la un an si jumatate de la ultimul update al pachetului Creative Suite, Adobe lanseaza versiunea CS5 a celui mai cunoscut pachet de programe de editare a imaginilor. Ce gasiti in noul pachet Adobe Creative Suite 5 CS5: VIDEO Adobe Creative Suite 5 CS5 Asteptam comentariile voastre pentru noul Adobe CS5

Etichetat cu:
Subscribe
About Skinnerul

Te salut. Lucrez in domeniul SEO - Programare - Web Design incepand din anul 2005, despre asta o sa vorbim aici.
Detin o retea de site-uri si ofer servicii de web design clientilor care au nevoie de mine.
Cere sfaturi, da-mi un pont, critica-ma, fii bine venit!