Bing creste cu 13%

iPhone Simulator

iPhone Simulator

Bing se face mare: 12,5 la suta din piata motoarelor de cautare. Motorul de cautare al celor de la Microsoft a doborat un nou record personal in luna februarie cand a reusit sa acapareze 12,5% din totalul cautarilor online mondiale.

Inceputul de an pare sa fie de bun augur pentru motorul de cautare al celor de la Microsoft, intrat intr-un con de umbra, dupa ce anul trecut de la lansare pana la inceputul acestui an nu a reusit sa treaca de un procent 10% din totalul cautarilor globale.

Cele trei procente au mai adus sange in obrajii Microsoft daca tinem cont ca inainte de aparitia Google, Microsoft detinea relaxat 90% din piata cautarilor online mondiale. Mai ales ca incercarile repetate de preluare a Yahoo! au esuat iar noul parteneriat dintre cele doua companii mai mult bate pasul pe loc.

De asemenea, analistii sunt de parere ca noul procent al lui Bing atrage atentia asupra sa mai ales ca pasul urmator al evolutiei este un procent de 25% din totalul cautarilor mondiale.


Articole asemanatoare:

  1. Optimizare Bing – motorul de cautare Microsoft
  2. De ce nu apare domeniul meu in Google?
  3. Internet Explorer 9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe
About Skinnerul

Te salut. Lucrez in domeniul SEO - Programare - Web Design incepand din anul 2005, despre asta o sa vorbim aici.
Detin o retea de site-uri si ofer servicii de web design clientilor care au nevoie de mine.
Cere sfaturi, da-mi un pont, critica-ma, fii bine venit!