Link Building – Link-uri interne in WordPress

Link Building - Link-uri interne in WordPress.

Link Building – Link-uri interne in WordPress.

Vorbesc despre Link-uri interne in WordPress, e valabil si pentru alte site-uri, dar ramanem la Link-uri interne in WordPress.

Link-urile interne sunt link-uri care duc catre pagini din interiorul site-ului nostru si desi multi SEO`isti spun ca ele nu conteaza aproape deloc in optimizarea unui site, Google ne zice altceva in Webmaster Tools. E important sa ai link-uri interne in WordPress, multe si relevante si va zic de ce, pentru ca Link Building inseamna mult mai mult decat credem noi.

Chiar daca avem un sitemap pentru WordPress, nu strica niciodata sa ii permitem crawler-ului Google mai multe cai de trecere pe paginile site-ului nostru. Un mare plus pentru crawlability si indexare. Daca nu ar fi important nu ar mai arata in Google Webmaster Tools cate link-uri interne avem nu?

Incearca sa nu faci abuz de link-uri interne pentru c anu e bine, fa ca totul sa fie relevant.
Pe mine ma ajuta un plugin wordpress care face usoara crearea de link-uri interne se numeste YARPP si a fost downloadat de peste un milion de useri. Nu stiu inca daca e cel mai bun dar la mine are efect, de asta am si scris acest articol.

Poza de mai jos e o demonstratie de la Plugin WordPress YARPP si daca nu sti sa cauti pe Google poti sa dai un download la Posts Plugin (YARPP)

link building

link building

In cazul in care nu vrei sa stai pe Facebook ca sa-ti pierzi timpul, e bine sa nu folosesti Plugin pentru crearea link-urilor interne, e bine sa faci totul manual, mda in cazul in care chiar te pricepi.

Nu poti sa ai un articol de genu “Citeste despre SEO” si link-ul sa mearga spre Poze iPhone 5, daca vede Google asta ai belit sau cel putin zic eu asta pentru ca am vazut efectul.

Altceva nu prea este ce sa zic despre Link Building – Link-uri interne in WordPress

Crezi ca lipseste ceva in articolul Link-uri interne in WordPress ?


Articole asemanatoare:

  1. Link Building cu Google Webmaster Tools
  2. Optimizare Imagini WordPress
  3. Site in WordPress

2 comments on “Link Building – Link-uri interne in WordPress
  1. Seco spune:

    As mai adauga doar faptul ca ancora text “wordpress”, cand vorbim de link-uri interne, sa nu apara, ex. “site wordpress” sau “wordpress site”, iar acesta sa duca la aceeasi pagina. Nu cred ca acest lucru are un impact major dar stiu ca are efect.

  2. Andrei Pintica spune:

    Aş mai adăuga şi un plugin care să facă blog-ul do follow :-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe
About Skinnerul

Te salut. Lucrez in domeniul SEO - Programare - Web Design incepand din anul 2005, despre asta o sa vorbim aici.
Detin o retea de site-uri si ofer servicii de web design clientilor care au nevoie de mine.
Cere sfaturi, da-mi un pont, critica-ma, fii bine venit!