Evaluarea subiectului:
- 2 voturi - 4 in medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Un site de Filme interesant
|
| Autor |
Mesaj |
|
Utilizator junior
Alaturat: Oct 2009
|
Un site de Filme interesant
Un site creat in Joomla cu K2. Nu sunt filme pentru ca nu cu asta ma ocup, eu l-am creat doar ! Un template de Joomla special pentru filme, este optimizat, are cateva componente instalate, cateva categorii de filme si una de muzica. Site-ul in sine este Ok, am vazut multe de filme online insa, fiecare lucreaza in felul lui. Ma intereseaza ce parere aveti si cum sta la categoria de navigare catre filme si muzica. Ce ar mai trebui. Este lansat astazi la ora 20.30 si vreau sa vad cand va fi scos din sand, daca nu are noroc sa sara peste !
Ca si componenta de SEO, folosesc Artio, daca ai experienta iese bine. Ce lipseste va rog ?
Respect si stima tuturor !
http://www.filme-online-actiune-aventura.com

www.computerscom.ro
www.fbgi.ro
Expert SEO - Optimizare Promovare Web
|
|
| 07-22-2010 10:18 PM |
|
|
Zoozle Editor
Alaturat: Mar 2009
|
RE: Un site de Filme interesant
Daca as spune ca e foarte tare as minti, laude nu prea sunt nevoie la asa ceva, poate doar recomandari si idei
Este O Thema pe Internet, se numeste Mox Movies imi place enorm stilul site-ului (constructia) Poate poti sa te inspiri pentru cateva idei, thema o ai aici Mox Movies Demo demo.joomitaly.com/joomla10/
Alte idei pe scurt, Meniul de sus las face mai inghesuit, adica mai micut putin, la fel si meniul din stanga ias schimba culorile si ias lasa tot acelasi size, am facut o poza ca si idee, o atasez mai jos.
Culorile de la Tag-uri filme Online as prefera sa fie toate albe, un tag mai subtire unu mai gros.
Modulul de la Conectare Utilizator mi se pare ca fura foarte mult spatiu, as cauta unu care este mai mic, sunt multe  si moderne.
Meas lasa mai multe pareri ca sa iasa mai perfect desi e destul de ok. Cam in graba lam studiat. (Nu am venit cu jigniri doar placerile ochilor mei)

Regulament
Peste 1 luna vom lansa site-ul zoozle.ro (Un site nou), Forumu-l va functiona pana atunci puteti citi cateva despre Optimizare SEO pe Blog
|
|
| 07-24-2010 05:26 PM |
|
|
Utilizator junior
Alaturat: Oct 2009
|
Din punctul meu de vedere, ideile tale din punct de vedere artistic si inclinatie spre web design, sunt bune, pardon, foarte bune ! Nu te barbieresc pentru ca nu am interes si ca drept dovada pot spune ca au mai fost pareri de genul acesta ! Ale tale eu chiar le iau in consideratie si nu sunt primele, la Computerscom.ro, daca iti amintesti, meniul a fost facut tot dupa parerea ta ! Am sa incerc sa fac si la asta, insa i-mi este un pic cam greu pentru ca nu eu am sa-l administrez si deja, sincer, m-am plictisit ! Chiar m-am plictisit de site-uri ! Pentru www.filme-online-aventura-actiune.com, am fost multumit doar de T3, Framework, in rest de nimic.
Multumesc pentru detalii !

www.computerscom.ro
www.fbgi.ro
Expert SEO - Optimizare Promovare Web
|
|
| 07-24-2010 06:44 PM |
|
|
Zoozle Editor
Alaturat: Mar 2009
|
Amana projectul daca nu ai timp de el, vei continua mai .... cand iti mai vin idei.

Regulament
Peste 1 luna vom lansa site-ul zoozle.ro (Un site nou), Forumu-l va functiona pana atunci puteti citi cateva despre Optimizare SEO pe Blog
|
|
| 07-25-2010 09:25 PM |
|
 |
|