Care este cel mai bun browser?

Google Chrome Logo Official

Hai sa vedem care este cel mai bun browser? Eu am intrat pe Google Analytics la optiunea “Prezentare generala a vitezei de incarcare a site-urilor” vezi rezultatul in imagine. In imagine poti sa vezi care Browser se incarca mai bine. P.S. Am testat si alte site-uri, tot acelasi rezultat, Chrome e prima linie. Am auzit vorbe de genu “Nu exista cel mai bun browser. Le instalezi pe toate si vezi care e cel mai bun pentru tine” Raspunsul meu: Daca ai tot feluri de add-ons instalate, poti fi sigur ca o sa mearga greu pana ti le incarca pe toate.

Etichetat cu:

Internet Explorer 10 pentru Windows 8

Internet Explorer 10 pentru Windows 8

Internet Explorer 10, noul browser pentru Windows 8. Microsoft spune ca a fost proiectat pentru viteza. Incearca sa instalezi Internet Explorer 10 pentru Windows 8 si vezi cum a fost reinventat acest browser web. Reclama noua pentru Internet Explorer 10 o puteti vedea in clip-ul de mai jos. Eu am folosit deja Internet Explorer 10 pe Windows 8, acum am si deschis Browser`ul de la Microsoft. Ce pot sa zic despre noul Internet Explorer 10 ? Se incarca foarte rapid, se vede ca nu mai e la fel cum erau celelalte versiuni, fumai 2 tigari pana se incarca Browser`ul

Etichetat cu:

Internet Explorer 9

Microsoft a anuntat zilele acestea in cadrul conferintei MIX10 organizata in Las Vegas, viitoarea versiune a browserului Internet Explorer. Prin versiunea cu numarul 9 Microsoft doreste sa recupereze utilizatorii pierduti datorita browserelor concurentei, care au atras prin performante sporite si suport mai bun pentru standardele Web. Cine este curios de aceasta versiune, am pentru el un pachet descarca o versiune alpha a Internet Explorer 9 de pe http://ie.microsoft.com/testdrive/ , cei ce testeaza fiind incurajati sa raporteze bug-uri sau sugestii in legatura cu browser-ul.

Etichetat cu:

Review Google Chrome 4

Google Chrome 4 Versiune Finala, peste 1.500 de functii noi aduse in versiunea noua. Au anuntat official pe propiul lor Blog, lansarea celei de-a patra versiunii finale de Chrome, cei de la Google au afirmat ca Google Chrome 4 aduce 1.500 de functii noi. Cea ce este adevarat, oarecum. Functiile la care cei de la Google se refera, sunt defapt extensiile disponibile pentru propiul browser. In realitate exista chiar mai multe extensii, dar compania Google a descis sa rotunjeasca la 1.500 de extensii. Daca e sa-l luam la bani marunti, imbunatatirile capabile pe care Google Chrome 4 le aduce

Etichetat cu:

Chrome este cel mai folosit browser din lume . Top Browsere: Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera.
Va tin la curent cu toate Browserele, fac parte din munca mea.

Subscribe
About Skinnerul

Te salut. Lucrez in domeniul SEO - Programare - Web Design incepand din anul 2005, despre asta o sa vorbim aici.
Detin o retea de site-uri si ofer servicii de web design clientilor care au nevoie de mine.
Cere sfaturi, da-mi un pont, critica-ma, fii bine venit!